Magunkról - Real Shepherds Border Collie Kennel

Real Shepherds
Border Collie Kennel
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

   
Sok szeretettel köszöntjük honlapunkon!
Magunkról néhány szót!  Gyermekeink mellé kerestünk család, gyerekbarát kutyát. Több hónapos keresgélés , fajtákkal való ismerkedés után döntöttünk a border collie mellett. Első border collienk 2012 márciusában került hozzánk fél évesen.Egy igazi „szeretetcsomag”  került a családba. Vele csöppentünk bele igazán a kutyás életbe. Elkezdtünk rendszeresen kutyaiskolába járni. Nagyon sokat fejlődtünk , a kutya és mi is. A későbbiekben neveztük kiállításokra is , ahol nagyon szép eredményeket ért el. Megtetszett a fajta egyedisége és jelleme, ezért 2013 tavaszán került hozzánk második border collienk. Vele is járunk rendszeresen kutyaiskolába, de ő egy aktívabb kutya,ezért részt veszünk agility oktatásban is.
Egy éves korától legnagyobb örömére frizbizünk is vele. Első kutyánk közben felnőtt, és ekkor határoztuk el, hogy tenyésztésbe fogunk. Hosszas keresgélés után , megtaláltuk az ideális kant.
Tenyésztési céljaink : egészséges,jó idegrendszerű , ösztönű és küllemű kutyák tenyésztése. Rendszeresen járunk kutyaiskolába és kiállításokra is. Az általunk tenyésztett kutyákról várjuk örömmel a visszajelzéseket,képeket.
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz